Hello Buurt

Betrek meer bewoners van de buurt op een gebruiksvriendelijke manier bij de (her)inrichting van hun buurt en volg de meningen in uw eigen dashboard. Gemakkelijker kan niet!

Echt participeren
Elke stem telt en wordt meegenomen in het proces. Participeren in de buurt wordt zo pas echt gemakkelijk en persoonlijk.
In je eigen tijd
Met Hello Buurman zitten bewoners niet vast aan geplande bijeenkomsten. Ook in een druk leven kunnen bewoners actief participeren op hun eigen manier. Gewoon vanaf de bank dus, met hun eigen telefoon of tablet.
Gebruiksvriendelijk
Hello Buurman heeft een eenvoudige en begrijpelijke interface. Hierdoor is de app voor iedereen gemakkelijk te gebruiken, ongeacht leeftijd en bekendheid met de Nederlandse taal.
Data
Ingevoerde data wordt snel verzameld in een overzichtelijk dashboard. Hier heeft u als opdrachtgever altijd toegang toe om de voortgang en resultaten te bekijken. Handig!
Eigen keuze
Bewoners maken een eigen, oprechte en anonieme keuze. Ze worden daardoor niet beïnvloed door bijvoorbeeld sociale wenselijkheid.
Betrokkenheid
Bewoners raken betrokken en geïnteresseerd omdat zij weten dat hun stem telt en dit direct effect heeft op het project. Elke bewoner telt!

Zien is geloven

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Stuur ons vrijblijvend een bericht, we spreken u graag!