Hello Projecten

Start een samenwerking

Dura Vermeer

Met €1,5 miljard aan omzet en ruim 2.800 medewerkers staat Dura Vermeer in de top tien van bedrijven in de Nederlandse bouwbranche.

Rijswijk wonen

Woningcorporatie Rijswijk Wonen heeft ruim 6.700 eenheden in beheer, waaronder 6.000 sociale huurwoningen in de gemeente Rijswijk.

Gemeente Den Haag

De gemeente Den Haag is verdeeld in 8 stadsdelen. Kraayenstein is een van de wijken van het stadsdeel Loosduinen, dat grenst aan de kust.

Klant ervaringen
Alied-Fijen-4-002 (Demo)
Alied Fijen
Dura Vermeer Bouw Heyma BV
Manager Bewonerszaken

Voor een project in Rijswijk hebben Dura Vermeer en Hello Buurman de handen ineen geslagen. De modelwoning was niet tijdig klaar in verband met leveringsproblemen etc. Wel wilden we bewoners heel graag laten zien hoe hun woning na de verduurzamingswerkzaamheden eruit zou komen te zien. Hello Buurman heeft daarom voor ons een virtuele modelwoning gebouwd.

Het is ons erg goed bevallen: Hello Buurman werkt snel en zijn kundig. Wensen en aanpassingen waren zo geregeld waardoor we snel konden schakelen. Bewoners waren aanvankelijk wat sceptisch. Door goede uitleg en hulp bij het installeren van de app is de app inmiddels meer dan 100 keer gedownload. Ruim meer dan het aantal huishoudens van 72. Bewoners gaven na afloop aan het een mooie en duidelijke tool te vinden. Ze konden bijna niet geloven dat de virtuele modelwoning niet ‘echt’ (gemaakt) was.

Voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Zeker in projecten waar versneld moet worden, meerdere typen woningen zijn of waar draagvlak opgehaald wordt is dit een prachtig middel!

Marc (Demo)
Marc Du Chatinier
Rijswijk Wonen
Projectleider

Voor de verduurzamingsprojecten van Rijswijk Wonen werken wij voor het project Ministerbuurt 1 samen met Dura Vermeer. Naast de technische uitwerking en uitvoering dragen zij tevens zorg voor de communicatie over het project. Rijswijk Wonen hecht veel waarde aan het goed informeren van onze bewoners. Door de omstandigheden als gevolg van COVID 19 waren gebruikelijke informatie bijeenkomsten geen optie.

Dura Vermeer heeft bij bijeenkomsten gebruik gemaakt van de app van Hello Buurman. Deze app is met enthousiasme ontvangen door de bewoners en de verschillende medewerkers van het project. De mogelijkheid om virtueel de resultaten na het project zichtbaar te kunnen maken voor onze klanten heeft positief bijgedragen aan het goed informeren van onze klanten en het draagvlak voor het project.

De overlast van een project is beter in perspectief te zien als het einddoel ook beter te zien is. De bewoners weten waar men het voor doet. De mogelijkheid voor onze bewoners om op een prettige manier op het moment dat het hen uitkomt nog eens goed zien en horen wat de inhoud van het project is, zien wij als een toegevoegde waarde.

Zien is geloven

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Stuur ons vrijblijvend een bericht, we spreken u graag!